EpiscopulNoutățiPS Ambrozie

Sfânta Liturghie Arhierească în Biserica Parohiei „Sfinţii Martiri Brâncoveni și Sf. Sofia”

 

În data de 24 septembrie 2023, când Biserica Ortodoxă s-a aflat în Duminica a XVIII-a după Rusalii, Preasfinţitul Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi, a oficiat Sfânta Liturghie în Biserica Parohiei Sfinţii Martiri Brâncoveni și Sf. Sofia din municipiul Giurgiu.

Toți cei prezenți au primit din partea Chiriarhului iconițe și ultimul număr al revistei „Familia Ortodoxă”, o publicație de folos duhovnicesc.

La final, Părintele Ştefan Lucian Ionuţ, parohul bisericii, a mulţumit tuturor celor  prezenti, ctitorilor și binefăcătorilor, dar și preoților și credincioșilor, pentru prezenţa, în această duminică la biserica Parohiei Sfinții Martiri Brâncoveni și Sfânta Sofia.

Parohia „Sfinții Martiri Brâncoveni și Sf. Sofia” a luat ființă în anul 2008, cu binecuvântarea și prin purtarea de grijă a Întâistătătorului eparhiei, iar în prezent, prin implicarea părintelui Ștefan Lucian, parohul bisericii, dar și a celorlalți slujitori este un reper al cartierului giurgiuvean Tineretului.