EpiscopulNoutățiPostPS Ambrozie

PĂRINTELE ARSENIE BOCA A FOST COMEMORAT ÎN LOCALITATEA GIURGIUVEANĂ DRĂGĂNESCU

Părintele Arsenie Boca a fost comemorat în localitatea giurgiuveană Drăgănescu din orașul Mihăilești, cu ocazia împlinirii celor 33 de ani de la trecerea sa la cele veșnice.

Evenimentul a debutat cu Sfânta Liturghie, oficiată de Preasfințitul Părinte Episcop Ambrozie în biserica Parohiei Drăgănescu din județul Giurgiu. Cu acest prilej, Ierarhul a rostit un cuvânt de învățătură despre viața și activitatea părintelui Arsenie Boca.

Părintele Arsenie Boca a fost un slujitor al sfântului altar, un adevărat propovăduitor al Evangheliei, un mărturisitor al neamului și un luptător pentru apărarea dreptei credințe.

În continuare, a fost săvârşită o slujbă de pomenire pentru părintele Arsenie Boca, precum și pentru ctitorii bisericii trecuţi la cele veşnice.

După slujba de pomenire, Episcopul Giurgiului a oferit părintelui Petcu Lucian, parohul bisericii, cărți duhovnicești și o frumoasă icoană a Sf. Ierarh Nicolae.

La Sfanta şi Dumnezeiasca Liturghie au participat și elevi ai Seminarului Teologic „Teoctist Patriarhul” din municipiul Giurgiu, care au oferit răspunsurile la strană.

Chiriarhul le-a dăruit credincioșilor iconițe, calendare și ultimul număr al revistei „Familia Ortodoxă”.

PĂRINTELE ARSENIE BOCA COMEMORAT ÎN BISERICA DRĂGĂNESCU