EpiscopulNoutățiPS Ambrozie

COLINDĂTORII AU PARTICIPAT LA CEA DE-A VI-A EDIȚIE A CONCERTULUI DE COLINDE „DESCHIDE UȘA, CREȘTINE!”, ORGANIZAT LA CENTRUL CULTURAL PASTORAL „GAVRIL DRUGĂNESCU” AL PROTOPOPIATULUI BOLINTIN

Pentru a întâmpina cu aleasă bucurie și smerenie praznicul Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos, cu binecuvântarea și purtarea de grijă a Preasfințitului Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, Protopopiatul Bolintin a organizat duminică, 19 decembrie 2021, la Centrul Cultural Pastoral „Gavril Drugănescu”, Concertul tradițional de colinde DESCHIDE UȘA, CREȘTINE! – ediția a VI- a.

La acest frumos eveniment a fost prezent și Întâistătătorul Eparhiei Giurgiului, împreună cu membri din Administrația Eparhială, precum și preoți din cuprinsul Protopopiatului Bolintin.

 

Concertul de colinde a adus în fața publicului următoarele grupuri și formații corale:

Corala „Gavril Drugănescu” a preoților din Protoieria Bolintin (Dirijor: Pr. Andrei Petrache)

Corala Seminarului Teologic „Teoctist Patriarhul” din Giurgiu, împreună cu Teodora și Luca Barbu, copiii părintelui consilier Barbu Nicolae.

Grupul Fraților Dobre, Maria, Ana Maria și Mihai

Grupul de colindători al Școlii Nr. 3 Palanca (dirijor: Prof. Mehedințu Gianina)

Grupul de colindători al Școlii Nr. 2 Stoenești (Dirijor: Prof. Ghiță Gheorghița)

Corul de copii și tineret al Parohiei Ghionea (Dirijor: Pr. Niță Ionuț)

Grupul de colindători al Parohiei Căscioarele

În continuare, Preasfințitul Părinte Episcop Ambrozie a adresat un cuvânt duhovnicesc de binecuvântare, felicitându-i pe toți colindătorii pentru interpretarea deosebită.

Colindătorii au primit Pastorala prilejuită de Praznicul Nașterii Domnului, calendare pentru anul 2022, iconițe și alese daruri, iar la final, toți cei prezenți au cântat împreună cu Ierarhul lor un colind.