AnunțNoutăți

Susținerea copiilor aflați în situația abandonului scolar

În perioada 1-15 septembrie 2021, in Episcopia Gurgiului,  cu binecuvântarea Preasfintitului Parinte Ambrozie, se desfasoara un program de susținere a copiilor aflați în situația abandonului scolar, cauza  pincipală fiind situația financiara precară în care se afla familiile acestora.

Astfel, și Parohia Buna Vestire din municipiul Giurgiu a desfasurat o asemenea  campanie prin care s-au dăruit 122 de ghiozdane  elevilor din mai multe școli gimnaziale din municipiul Giurgiu dar și din doua localitați limitrofe orașului. Pentru a crea o legatura mai stransă între rechizite și copii, elevii clasei a XI-a E din cadrul Colegiului National Ion Maiorescu au confecționat semnene de carte cu mesaje de încurajare.

Pentru ca acestea să fie posibile și-au dat mâna mai mulți oameni cu inima bună, cărora se cuvine sa le mulțumim. Este vorba despre voluntari ai Paraclisului Catedralei Naționale, sub indrumarea Pr. Arhim. Ciprian Gradinaru, Asociația Viitor Pentru Tineri, Consiliul Județean Giurgiu, alături de alți credincioși darnici.