AnunțManastirea ComanaNoutățiPS AmbrozieSărbătoare

PRIMA ZI A SLĂVITULUI PRAZNIC AL NAŞTERII DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS LA VOIEVODALA MĂNĂSTIRE COMANA DIN JUDEȚUL GIURGIU


Astăzi, 25 decembrie 2019, în ziua slăvitului praznic al Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos, Preasfintitul Parinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, înconjurat de un sobor de preoți si diaconi a savârsit Sfânta Liturghie arhiereasca în biserica Mănăstirii Comana din județul Giurgiu.


Cu acest prilej, Preasfințitul Părinte Episcop Dr. Ambrozie a adresat un cuvânt de învățătură creștinilor veniți într-un număr foarte mare la istorica Mănăstire Comana, amintind de importanța acestei sărbători care trebuie să schimbe fiecare suflet în parte, urmând exemplul Pruncului Iisus, care prin Nașterea Sa a adus bucurie tuturor neamurilor.

Colindătorii și copiii au cântat frumoase cântece și colinde, au recitat poezii, vestind Nașterea Domnului nostru Iisus Hristos.


Preasfinția Sa a arătat că nu este ceva întâmplător că minunatele colinde de Crăciun sunt cântate de glasurile nevinovate ale copiilor.

Tot astăzi s-a citit în biserica Mănăstirii Comana, dar și în toate celelalte biserici din eparhie Pastorala la praznicul Nașterii Domnului – 2019.

La finalul Sfintei Liturghii, Ierarhul a oferit preoților și credincioșilor prezenți publicații apărute la editura Episcopiei Giurgiului, iconițe și Pastorala la praznicul Nașterii Domnului.