Noutăți

TAINA SFÂNTULUI MASLU ÎN PAROHIA ADUNAȚII COPĂCENI, PROTOPOPIATUL MIHĂILEȘTI

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, în biserica “Adormirea Maicii Domnului” a Parohiei Adunații Copăceni, a fost săvârșită vineri, 29 noiembrie 2019, Taina Sfântului Maslu de un sobor de preoți, în prezența a numeroși credincioși.

La final, părintele Popescu Florian Geraldin, parohul bisericii, a rostit un cuvânt de învățătură în care a vorbit despre importanța Postului Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos.

 


De asemenea, preacucernicia Sa a evidențiat rolul duhovnicesc pe care îl are Taina Sfântului Maslu în viața credincioșilor, spunând despre aceasta că este lucrarea sfântă săvârșită în numele Sfintei Treimi, de către preoții Bisericii, prin care se împărtășește credinciosului bolnav harul nevăzut al tămăduirii sau ușurării suferințelor trupești, întărirea sufletească, recâștigarea nădejdii și iertarea păcatelor.

La final, credincioșii prezenți au fost îndemnați să sprijine activitățile social-filantropice desfășurate în parohia Adunații Copăceni, Protopopiatul Mihăilești, în această perioadă a postului Nașterii Domnului.