AnunțNoutăți

SLUJIRE ARHIEREASCĂ LA PAROHIA VALEA DRAGULUI

În data de 25 octombrie 2020, când Biserica Ortodoxă s-a aflat în Duminica a XXIII-a după Rusalii credincioşii au luat parte la Sfânta şi Dumnezeiasca Liturghie, săvârşită de Preasfințitul Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, înconjurat de un ales sobor de preoţi și de diaconi, la Biserica cu hramurile Sf. Mare Mc. Dimitrie, Izvorâtorul de mir și Sf. Ierarh Nicolae, Arhiep. Mirelor Lichiei din comuna Valea Dragului, protopopiatul Hotarele.

Tot astăzi, a fost prezentat noul preot coslujitor în persoana părintelui Păscaru George Florin.

Ierarhul a felicitat pe părintele paroh Ariciu Georgian, dăruindu-i cărți și publicații ortodoxe, dar și pe părintele Alexandrescu Iulian, fostul paroh al acestei parohii. La final, părintele paroh Ariciu Georgian a mulțumit Întâistătorului pentru binecuvântare și preoților pentru împreună slujire.

La final, toți cei prezenți au primit din partea Ierarhului lor ultimele numere ale revistei „Familia Ortodoxă” și iconițe.

Biserica parohiei cu hramurile Sf. Mare Mc. Dimitrie, Izvorâtorul de mir și Sf. Ierarh Nicolae, Arhiep. Mirelor Lichiei din comuna Valea Dragului, protopopiatul Hotarele a fost construită de locuitorii comunei în anul 1868.